Баласт модул XE 5DC 009 060-20 AN AFS-GDL 12V

Номер: 99210 Categories: ,
188лв. без ДДС
3 налични
Описание

Описание:

Заместващ баласт модул на Hella

AFS-GDL модул 12V 110CV DC/85V AC 35W DOT 2000h AI 99.5 D1S

Отговаря на номера:

Hella: 5DC 009 060-20 5DC00906020
A2129001200 – A 212 900 12 00 – AK
A2129003502 – A 212 900 35 02 – AL
A2129007804 – A 212 900 78 04 – AN AM

Отговаря на модели:

E-Class Limousine W212
E-Class Kombi S212
E-Class Coupe C207
E-Class Cabriolet A207